Ghiozdane noi pentru 40 de copii gherleni

Campania filantropică „Un ghiozdan echipat pentru un copil vulnerabil, o șansă la educație performantă și la un viitor mai bun” s-a bucurat și în acest an de mare succes în municipiul Gherla.

Cu ajutorul Asociației  Filantropia Ortodoxă, filiala Gherla și al Serviciului de Asistență Comunitară din cadrul Protopopiatului Ortodox Român Gherla (preot protopop Paul Iulian Isip),  40 de copii care provin din familii defavorizate, cu risc de excluziune socială, din Gherla și împrejurimi, au avut parte de un ghiozdan dotat cu toate rechizitele necesare începerii noului an școlar.

Cu ajutorul unor oameni cu inima deschisă, în ultimele săptămâni s-au colectat fonduri, ghiozdane echipate, produse igienico-sanitare, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla, mai apoi fiind oferite elevilor  din medii defavorizate.

Organizatorii mulțumesc tuturor donatorilor, persoane fizice sau companii din oraș și nu numai, care și-au dovedit solidaritatea și bunătatea și s-au mobilizat, răspunzând dorinței inițiatorilor de a lumina chipul unor copii în pragul începerii școlii.

Atât beneficiarii, cât și cei care au inițiat această acțiune umanitară s-au bucurat  împreună, astfel contribuind  la schimbarea destinelor unor elevi proveniți din medii defavorizate.

SZ.Cs.  

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut