Ghinion pentru campioana României în Conference League. CFR Cluj va juca cu cel mai tare adversar posibil: Lazio Roma!

CFR Cluj n-a avut deloc noroc la tragerea la sorți pentru 16-imile Conference League. Sorții i-au hărăzit campioanei României cel mai dificil adversar dintre toate cele opt posibile, echipe venite din Europa League. Astfel, pe 16 și 23 februarie anul viitor, echipa din Gruia își va disputa cu Lazio Roma un loc în optimile de finală ale competiției!

Turul dublei manșe se va juca la Roma, iar returul pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Cristian Balaj: ”Alături de suporterii noștri, vom fi o forță!”

”Soarta a făcut să întâlnim cel mai puternic adversar, o echipă de tradiție. Ne bucurăm pentru suporterii noștri, vor avea ocazia să vadă la Cluj o echipă de tradiție, Lazio este acum pe locul trei într-un campionat extraordinar. O echipă de care suntem oarecum sufletește, pentru că avem un român care face în continuare istorie în Italia, mă refer la Ștefan Radu, și sunt convins că va fi o dublă în care și noi vom avea șansele noastre. Am mai jucat în 2019 în fața acestei formații, iar la Cluj am obținut o victorie.

Este o șansă bună să jucăm returul la Cluj-Napoca și sunt convins că oaspeții, nu doar cei care vor veni să vadă meciul și să vadă și orașul nostru, vor fi primiți cu brațele deschise, dar pe teren, alături de suporterii noștri, vom fi o forță.

Până la meciul cu Lazio mai avem meciuri foarte importante în campionat, mai este și campania din iarnă în care trebuie să progresăm, să finisăm, pentru că, în mare, am făcut schimbările care au fost preconizate și suntem mulțumiți de cum a început să arate CFR Cluj în acest moment”, a declarat președintele campioanei României, Cristian Balaj, imediat după tragerea la sorți de la Nyon.

Formația romană a terminat pe locul trei în grupele Europa League, după formațiile Feyenoord și Midtjylland.

Toate meciurile din 16-imile Conference League:

  • Qarabag – Gent
  • Trabzonspor – Basel
  • Lazio – CFR Cluj
  • Bodo/Glimt – Lech Poznan
  • Braga – Fiorentina
  • AEK Larnaca – Dnipro-1
  • Sheriff – Partizan Belgrad
  • Ludogoreț – Anderlecht

Sandu Mureșan

Foto: Horvath Tamas – htphotography.ro/

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut