Ghid despre angajarea refugiaților ucrainieni

Un ghid privind Procedura de încadrare în muncă a cetățenilor ucraineni care provin din zona de conflict armat din Ucraina, a fost realizat de Gianluca Zanellato, cadru didactic la Universitatea Babeș Bolyai, expert contabil și membru al Boardului Italian Business Club.

Gidul va fi disponibil și în limbile engleză și germană. Informațiile din ghid au fost prezentate în cadrul webinarului organizat recent de Italian Business Club, cu sprijinul de FSP Global, Camerei de Comerț Belgia-Luxemburg România-Moldova, Cluj International Committee, Clubul de afaceri Francez din Cluj, Clubul de afaceri German, Camera de Comerț Italiană pentru România și PATRIR Peace Institute. Informații suplimentare pot fi obținute prin email gianluca.zanellato@italianbusiness.club.

Ana-Maria Chiciudean, director executiv al AJOFM Cluj a afirmat în cadrul webinarului, că, până acum, 92 de ucraineni au fost încadrați în muncă în județul Cluj și, momentan, sunt disponibile 3.700 de joburi, în toate sectoarele economiei.

Ghidul, în format .pdf, este disponibil aici.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut