Geaca pregătește sărbătoarea Fiilor comunei

Conducerea comunei Geaca își așteaptă fiii satelor, sâmbătă, 29 iulie, în a V–a ediție a sărbătorii tradiționale dominată de cântec, joc, port popular tradițional și frumoase momente de socializare.

Acest eveniment al anului a fost pregătit cum se cuvine, a ținut să precizeze primarul comunei, dl. Mihai Moldovan, încât cei veniți la locurile natale, se vor putea bucura nu doar de îmbrățișările și depănarea amintirilor cu cei dragi, ci și de un mare și frumos spectacol artistic, care va începe după slujba religioasă, pe scena montată în curtea Școlii gimnaziale.

Spectacolul folcloric se bucură de prezența artiștilor genului: Valeria și Traian Ilea, Adriana Irimieș, Ovidiu Ciotleuș, Maria și Petre Orza, Narcisa și Ana – Georgeta Balla, Cristina Beldean Moruțan, Grigore Sâmboan, Mariana Morcan și mulți alți tineri soliști care se vor bucura de acompaniamentul Orchestrei profesioniste ,, Cununa Transilvană’’, dirijată de Ovidiu Barteș.

Aici vor fi expuse standuri artizanale, jocuri și jucării pentru copii, sectoare cu fructe, sucuri, bere rece și alimentație publică, în cât jocul și voia bună să domine această ultimă sâmbătă a lui cuptor.

Dumitru VATAU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut