Gașca Zurli și Zebra Tony vin (și) la Cluj-Napoca!

Gașca Zurli, cu sprijinul Lidl România, continuă programul „Verde la educație pentru circulație”, prin turneul național „Superpietonii”. Începând din 25 septembrie, Gașca Zurli, împreună cu Zebra Tony, se vor opri, pe rând, în mai multe orașe din țară, la Cluj-Napoca urmând să ajungă în 29 octombrie.

Turneul „Superpietonii” vine în continuarea programului educațional lansat pe www.verdelaeducatie.ro. Pe această platformă copiii și părinții pot găsi 10 episoade ale serialului „Super pietoni în acțiune”, cântecul Super pietonilor, fișe de antrenament și un chestionar de testare a cunoștințelor de circulație rutieră, pentru părinți. Platforma este permanent actualizată cu materiale educative și distractive.

„Verde la educație pentru circulație este un program care pune în focus siguranța rutieră a copiilor și ne bucurăm că mesajele educative ale campaniei vor ajunge, prin intermediul spectacolelor ținute de Gașca Zurli și în sălile de concerte, mai aproape de copiii din România. Programul și-a propus să pună bazele educației rutiere pentru copii și părinți, și astfel să ducă la scăderea numărului de accidente rutiere în care sunt implicați minori. Prin jocuri, cântece și animații, suntem încrezători că putem contribui la crearea unui comportament responsabil și sigur în trafic în rândul generațiilor celor mai tinere, aducând noțiunile de educație rutieră mai aproape de copii”, declară Cristina Hanganu, director de comunicare și CSR Lidl România.

„Superpietonii” este un spectacol special, pus în scenă de cele mai iubite personaje pentru copii din România, întreaga Gașca Zurli. Copiii vor face cunoștință cu Zebra Tony, care are rolul să îi învețe pe cei mici, dar și pe părinți și bunici, semnele și regulile de circulație. Zebra Tony se va transforma, treptat, în prietenul tuturor copiilor și îi va învăța de ce este atât de important să fie atenți la semnele de circulație, să respecte regulile de călătorit în mașină și multe alte lecții extrem de utile, care să îi ajute să fie în siguranță în trafic.

„Superpietonii” este o producție marca Zurli, după un scenariu original scris de Mirela Retegan.

„Suntem fericiți să-l prezentăm pe Tony copiilor din țară, el este ajutorul super-pietonilor, expert în regulile de circulație, iar rolul lui este să-i învețe pe toți copiii semnele și regulile de circulație. Am pregătit cântece noi, special create pentru acest proiect, iar spectacolul sperăm să placă, pentru că este un spectacol pentru toată familia. Sunt foarte bucuroasă să ducem la îndeplinire misiunea programului «Verde la educație pentru circulație», aceea de a-i învăța pe părinți, copii și bunici cele mai importante reguli de circulație, prin intermediul jocurilor și al cântecelor Zurli’’, declară Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli.

La Cluj-Napoca, spectacolul va avea loc în 29 octombrie, ora 11:00, la Casa de Cultură a Studenților. Biletele pentru spectacolele „Superpietonii” pot fi cumpărate online pe Entertix.ro și MyTicket.ro.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut