GALERIE FOTO | Visul frumos s-a terminat: Fetele de la U Olimpia Cluj, eliminate din Champions League

U Olimpia Cluj a pierdut, duminică, finala Grupei 7 preliminară din Liga Campionilor, și a spus adio celei mai importante competiții fotbalistice de pe continentul european. După victoria la penalty-uri în fața nord-irlandezelor de la Glentoran Belfast, din semifinale, fetele antrenate de Daniel Sima au fost învinse la mare luptă, cu 1-2, de FK Sarajevo, din Bosnia Hertegovina, formație care s-a calificat, astfel, în play-offul competiției, etapa premergătoare grupelor principale ale UCL.

În fața unei asistențe reduse, campioanele României au început curajos meciul de pe Cluj Arena, însă echipa din Sarajevo s-a dovedit o nucă greu de spart. Mai mult, în min.33, Sarajevo a reușit să deschidă scorul, prin Maja Jelcic, după o fază fixă.

Cu trei modificări în echipă la pauză, U Olimpia a forțat egalarea, dar s-a văzut cu o jucătoare în minus, în min. 61, după eliminarea lui Botojel. Clujencele au restabilit, totuși, egalitatea în min.68, după ce Ciolacu a transformat impecabil o lovitură liberă.

Bucuria egalării a fost repede risipită de formația oaspete, care a înscris golul doi la faza imediat următoare, prin Milinkovic, care a reluat imparabil în poarta lui U, cu o lovitură plasată de cap.

Nu s-a mai întâmplat nimic notabil apoi până la finalul meciului, astfel că U Olimpia Cluj părăsește Liga Campionilor, deși a avut șansa ca în grupa preliminară să-și dispute partidele pe teren propriu.

Sandu Mureșan

Foto: Horvath Tamas – htphotography.ro/

u olimpia sarajevo 3 u olimpia sarajevo 4 u olimpia sarajevo 6 u olimpia sarajevo 7 u olimpia sarajevo 8 u olimpia sarajevo 9 u olimpia sarajevo 10 u olimpia sarajevo 11
<
>

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut