Gala Elevului Reprezentant: Eroii pandemiei vor fi răsplătiți!

Consiliul Național al Elevilor organizează cea de-a patra ediție a Galei Elevului  Reprezentant, prin care va răsplăti eforturile actorilor implicați în societatea civilă: activiști care,  prin inițiativele lor, vor să aducă o schimbare în comunitate, profesori dedicați  îmbunătățirii constante a actului educațional, părinți și unități de învățământ  care ajută la formarea elevilor.

„După un an dificil pentru toată societatea, ne dorim să aflăm poveștile elevilor, părinților, profesorilor care își dedică timpul și energia pentru a produce o schimbare  în comunitatea lor, făcându-le mai puternice și, totodată, prietenoase. Vrem să celebrăm, împreună, eroii pandemiei, care nu s-au lăsat înfrânți de clipele grele prin care am trecut cu toții” – a anunțat CNE.

Anul acesta, la baza  proiectului va sta conceptul intitulat „ResetEDU – un nou capitol pentru educație”, aflat în strânsă legătură cu punctul în care se află sistemul educațional la un an de la începutul  pandemiei.

Pentru această gală, oricine poate nominaliza o persoană care, prin acțiunile sale, contribuie la dezvoltarea climatului educațional, accesând următorul link: https://gala.consiliulelevilor.ro/nominalizeaza/. Categoriile în cadrul cărora se pot face  nominalizări sunt: „Elev implicat în comunitate”; „Profesor de 10”, „Părinte – agent al  schimbării” și „Comunități școlare reziliente”.

Depunerea nominalizărilor pentru toate  secțiunile disponibile online se poate face până în 15 aprilie, ora 23:59. În perioada 16 aprilie – 1 mai va avea loc jurizarea nominalizărilor depuse, în 10 mai – publicarea listei cu semifinaliști, iar în 15 mai, ora 16:00 – premierea celor nominalizați la Gala Elevului Reprezentant.

Regulamentul evenimentului, precum și alte informații privind criteriile de jurizare  sau condițiile de eligibilitate ale persoanelor nominalizate pot fi consultate pe pagina Galei.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut