Gala de excelență „10 pentru Cluj”

Excelenţa în educaţie a fost premiată, miercuri, în cadrul Galei „10 pentru Cluj”, care a avut loc în format virtual. Evenimentul recompensează, de 13 ani,  performanțele deosebite obținute de preșcolarii și elevii clujeni. Secţiunile avute în vedere au fost: Prichindeii Cetăţii, Elevul Anului 2021, Profesorul Anului 2021, Ambasador pentru Cluj, Social, Arte, Sport, Ştiinţe şi Inovaţie.

Gala de excelenţă „10 pentru Cluj” este un eveniment cultural-artistic şi educativ, dedicat tinerei generaţii.

Evenimentul este organizat de Primăria şi Consiliul local Cluj-Napoca cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Cluj, mediul de afaceri clujean și instituţiile reprezentative la nivel local și european (Parlamentul European). Valoarea cumulată a premiilor oferite elevilor clujeni în 2021 se ridică la 92.000 lei (premii valorice sau produse).

În cadrul galei sunt premiați preșcolarii și elevii clujeni cu vârste între 3-18 ani pentru performanţele excepţionale obţinute în domeniul educaţiei, sportului sau pentru implicarea în comunitate. „Acești tineri sunt modele de consecvență și perseverență, reușind să obțină distincții importante în cadrul olimpiadelor, proiectelor și concursurilor în care au fost implicați.

Strânsa colaborare a ecosistemului în organizarea acestui eveniment de suflet pentru comunitatea clujeană a rezultat într-o ceremonie virtuală de-a dreptul unică. Împreună cu partenerii evenimentului, am reușit să oferim tinerilor noștri dovada clară că inițiativa, creativitatea și tenacitatea vor fi mereu răsplătite, indiferent de constrângeri”, a anunțat primarul Emil Boc la finalul Galei.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut