Gabriel Giurgiu revine la „U”

Gabriel Giurgiu este noul manager sportiv al Universității Cluj.

Fostul mijlocaș central spune că a ținut să vină alături de echipă cu dorința de a pune umărul și din această postură, pentru a face lucrurile cât mai bune pentru suporteri și pentru toată suflarea „U”-istă. „Sunt bucuros că am revenit la Universitatea Cluj, echipa mea de suflet, la care am crescut, la care am avut ani foarte frumoși ca fotbalist și la care m-am retras. Vin alături de echipă cu o dorință de a pune umărul și din această postură, pentru a face lucrurile cât mai bune pentru suporteri și pentru toată suflarea „U”-istă. Sunt convins că putem face lucrurile exact așa cum ne dorim alături de cei care sunt acum la club și alături de noul staff. Venim cu idei noi, cu suflu nou. Cu multă muncă și multă încredere în ceea ce facem noi vom putea să realizăm ce ne propunem”, a declarat noul manager sportiv al Universității Cluj pentru fcucluj.ro

Gabriel Giugiu a evoluat timp de șapte ani pentru „U”. În pauza competițională de iarnă a sezonului 2006/2007, Gabriel Giurgiu pleca de pe „Ion Moina” și semna cu Oțelul Galați. După jumătate de an la formația de pe malul Dunării a fost transferat în Rusia la Rubin Kazan, însă a revenit la Galați și a câștigat titlul de campion în sezonul 2010/2011 și Supercupa României. În următoarea stagiune, „oțelarii” au evoluat în faza grupelor din UEFA Champions League unde s-au duelat cu Manchester United, Benfica Lisabona și FC Basel. Gabi Giurgiu a fost integralist în toate cele șase partide, reușind să înscrie un gol în meciul cu FC Basel de pe teren propriu. În 2014, fostul mijlocaș clujean a trecut în tabăra celor de la Maccabi Netanya, echipă din primul eșalon fotbalistic din Israel.

Gabriel Giurgiu a fost unul jucătorii exponențiali ce au contribuit la renașterea Universității din 2016. Atunci, a revenit pentru a ajuta echipa în noul ei început din Liga a IV-a și a pus umărul la cele două promovări consecutive.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut