Fundaș de la Dinamo, vizat de CFR

CFR Cluj și-a exprimat interesul pentru mai mulți jucători de la Dinamo București, ultimul apărut în vizorul grupării din Gruia fiind Ricardo Grigore, unul dintre cei mai talentați fundași centrali din Liga I.

Fotbalistul a dat de înțeles că va depune memoriu pentru a deveni liber de contract, din cauza restanțelor salariale. Ricardo Grigore ar fi o variantă pentru CFR Cluj, în condițiile în care Mike Cestor este accidentat și va reveni la pregătiri abia peste câteva luni, iar croatul Ivica Zunic a fost cedat la Rapid București. Ivica Zunic a jucat ca titular într-un singur meci, în șaisprezecimile Cupei României, și a afirmat că a refuzat trei oferte din Liga I și a ales Rapidul deoarece este impresionat de proiectele echipei bucureștene. Potrivit transfermarkt, valoarea de piață a lui Ricardo Grigore este de 450.000 de euro.

Alți jucători doriți de CFR sunt Diego Fabbrini, Paul Anton și Camara. Din informațiile vehiculate prin oraș se pare că Diego Fabbrini s-a înțeles deja cu echipa lui Edi Iordanescu și ar putea ajunge în Gruia în urmatoarele zile. Fabbrini și-ar fi depus un memoriu ca urmare a restantelor salariale de la club, iar potrivit decșlarațiilor pe care le-ar fi dat președintele AFAN, Emilian Hulubei, poate pleca în orice moment de la Dinamo. Fabbrini a mai jucat la FC Botosani, CSKA Sofia, Palermo, Watford, Udinese și Middlesbrough.

Paul Anton a mai fost dorit de gruparea clujeană și în toamna anului trecut, dar mijlocașul de națiuonală a ales (greșit, după cum se poate constata) să semneze cu Dinamo București, echipă aflată acum într-o totală degringoladă.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut