Funar se vede în turul doi al prezidenţialelor

funarGheorghe Funar, candidat independent la alegerile prezidenţiale din această toamnă, îl acuză pe premierul Victor Ponta, reprezentantul PSD în cursa prezidenţială, de intenţia de fraudare a alegerilor, precum şi de faptul că sfidează alegătorii.

„Premierul Victor Viorel Ponta, liderul Alianţei politice de Stînga şi candidat la alegerile pentru funcţia de Preşedinte al României, fiind asigurat că va obţine peste 40% din voturi prin fraude electorale, a declarat la Tulcea, la tabăra de instruire a celor care se pregătesc să fure pînă şi funcţia supremă în statul Român, că nu va participa la întîlniri electorale şi la dezbaterile televizate cu ceilalţi candidaţi, ci îi va urmări la televizor, mîncînd floricele şi consumînd o băutură care curăţă rugina de pe tabla neagră”, afirmă Funar, amintind că „în timpul regimului comunist, cu toate că era sigur că obţine peste 99% din voturi, preşedintele României, Nicolae Ceauşescu, nu şi-a permis să sfideze poporul român şi să anunţe că nu participă la campania electorală, că fuge de întîlnirile cu alegătorii”, arată Funar.

Pînă în 22 decembrie 1989 a existat, timp de 45 de ani, dictatura unică a Partidului Comunist din România şi ulterior a Partidului Comunist Român (P.C.R.). Nimeni nu a putut crede că dictatura unică a P.C.R. va fi înlocuită, timp de 25 de ani, cu dictatura colectivă a partidelor politice parlamentare, care au intrat în concubinaj cu U.D.M.R., o organizaţie neguvernamentală şi anti-românească, al cărui scop declarat este obţinerea autonomiei teritoriale a Ardealului şi apoi anexarea acestuia la Ungaria.

Totodată, Funar subliniază că, în opinia sa, Ponta nu va intra în turul doi, confruntarea finală fiind marcată, în viziunea lui Funar, de prezenţa a doi candidaţi independenţi. „Prin sfidarea poporului român şi prin neparticiparea (de frică) în campania electorală, Victor Ponta are şanse mari să ajungă în finala…mică… Blatul secret pus la cale de Stînga şi Dreapta politică, inclusiv prin nominalizarea celor doi candidaţi alogeni, va facilita intrarea în finala mare a alegerilor din noiembrie pentru doi dintre candidaţii independenţi. Aşa-i la români ! Nu-i pentru cine se pregăteşte fraudarea alegerilor ci pentru cine vrea poporul român, care în fapt îşi doreşte un Preşedinte român al românilor din Ţara-Mamă şi de pretutindeni”, subliniază Funar, unul dintre candidaţii independenţi.

A.S.

Articole din aceeasi categorie