Foto | Persoană rănită în timpul incendiului de la hala Lecom din Tetarom I

O persoană a fost rănită în timpul incendiului izbucnit marți seara la depozitul Lecom din Tetarom I.

„Un bărbat a solicitat asistența unui echipaj SMURD de la fața locului, acesta prezentând o plagă la nivelul degetelor unei mâini. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, ISU a transmis la oara 23,20 că 70 de pompieri din cadrul Detașamentelor 1, 2, Turda, Punctul de lucru Florești și Inspectoratele pentru Situații de Urgență ale județelor Alba și Sălaj acționează cu 9 autospeciale pentru stins incendii, 3 autoscari, 2 ambulante SMURD și două autocisterne din cadrul primăriei municipiului Cluj-Napoca.
Focarele incendiului au fost limitate, astfel încât nu mai există pericol de propagare la vecinătăți și se acționează în continuare pentru lichidarea acestora.
A fost afectată de flăcări jumătate din hala cu o suprafață de aproximativ 1000mp, unde funcționau o linie de producție mobilier, un atelier auto, depozit de materiale diverse și spații administrative.

Făclia a fost singurul ziar clujean care a ajuns marți seara la locul incendiului din Parcul Industrial Tetarom I, reușind să stea de vorbă cu martorii evenimentului și să transmită date precise.

Operațiunea de stingere a incendiului este coordonată nemijlocit de generalul de brigadă In Moldovan, șeful ISU Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut