Foto | Locomotivă cuprinsă de flăcări în zona Stației CFR Dej

O locomotivă care tracta un tren de marfă a luat foc sâmbătă în zona stației CFR Dej. Ajunși la fața locului, pompierii din cadrul Detașamentului Dej au acționat asupra flăcărilor cu jet de apă, fiind necesară întreruperea curentului electric din liniile de deasupra locomotivei.
Incendiul este localizat se lucrează pentru lichidare.

Tot sâmbătă, Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Băișoara au intervenit în cursul dimineții pentru stingerea unui incendiu care a cuprins cabina unei autoutilitare care se deplasa pe drumul dintre localitățile Săvădisla și Lita.
Apelul de urgență a venit în jurul orei 6.10, iar la fața locului sau deplasat o autospecială de stins incendii și un echipaj SMURD. În momentul sosirii acestora, ocupanții erau ieșiți din autoutilitară, iar cabina era cuprinsă în totalitate de flăcări.
Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar intervenția pompierilor a împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune la instalația electrică a autoturismului.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut