Fotbal Noutăţi la “U” Cluj

Rezilieri de contracte, reunirea lotului, cantonament în Turcia, primul amical …

2015 aduce deja primele noutăţi din tabăra Şepcilor Roşii, unele surprinzătoare. Şi voi începe cu cele patru contracte reziliate, patru jucători părăsind deja gruparea antrenată de George Ogăraru. Este vorba despre Nicolae Muşat, Vladimir Niculescu, Dan Bucşa şi Sasa Stojanovic.

Nicolae Muşat (fundaş de bandă stîngă) a mai jucat la “U” Cluj în perioada 2009 – 2010, împrumutat fiind de la Dinamo. A îmbrăcat tricolul alb – negru în 25 de partide. A revenit la “U” Cluj în 2014, jucînd în 15 meciuri (2 goluri înscrise, ambele din locvitiru de pedeapsă). Are şanse să revină la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, Dinamo.

Vladimir Niculescu (portar) a venit la “U” Cluj în aprilie 2013. A fost folosit în 17 meciuri, două în sezonul 2014/2015. A fost fie rezerva lui Robert Veselovsky, fie cea a grecului Leonidas Panagopoulos. Începea să se integreze lotului universitar, personal cred că s-a renunţat prea uşor la serviciile lui.

Dan Bucşa (mijlocaş defensiv) a cerut întreruperea unilaterală a contractului. Se va alătura mai mult ca sigur, grupării conduse de Vasile Miriuţă, ETO Gyor (Ungaria). Pentru “U” Cluj a jucat în două sezoane, 2009 – 2010 (19 meciuri), respectiv 2013 – 2014 (45 meciuri, 1 gol).

Sasa Stojanovic (mijlocaş) a venit la “U” Cluj în vara lui 2014, adus de antrenorul Mihai Teja, bifînd zece prezenţe în tricoul alb – negru.

Patru jucători au plecat. Ce se doreşte în schimb ? Antrenorul George Ogăraru îşi doreşte un fundaş central şi un atacant. Totul e să nu ne pricopsim cu cine ştie ce non valori …

Şi încă două informaţii : lotul se reuneşte luni, 12 ianuarie. În perioada 19 ianuarie – 6 februarie echipa se va afla în primul cantonament, în Turcia, primul amical fiind în compania echipei daneze Sonderjyske (locul 9 în Super Ligă).

Demostene ŞOFRON

Articole din aceeasi categorie