Fost antrenor la ”U” conduce echipa din Chiajna

Tehnicianul Claudiu Niculescu, care a condus ultima oară formaţia CS Mioveni, a fost instalat, vineri, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal Concordia Chiajna, din Liga a II-a.


„Clubul Sportiv Concordia Chiajna anunţă că începând cu data de 07.01.2021, noul antrenor al echipei este Claudiu Niculescu. Tehnicianul în vârstă de 44 ani îi va avea în componenţa staff-ului său pe Cornel Dobre şi Viorel Ferfelea în calitate de antrenori secunzi şi Florin Matache antrenor cu pregătirea portarilor”, se menţionează pe site-ul c
lubului din Chiajna.
Niculescu se va întâlni cu noii săi jucători, luni, 11 ianuarie, când este programată reunirea lotului în vederea reluării pregătirilor pentru partea a doua a sezonului. Noul tehnician îl înlocuieşte în funcţie pe Florin Bratu, cel care şi-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna la 6 noiembrie 2020.
Claudiu Niculescu a mai condus în cariera sa de antrenor formaţiile Universitatea Cluj, FC Bihor, Metalul Reşiţa, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, FC Dinamo şi Al-Ta’ee (Arabia Saudită).

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut