Forța Dreptei intră oficial pe scena politică clujeană

Filiala Cluj a Partidului Forţa Dreptei intră oficial în viaţa politică cujeană prin lansarea Organizaţiei Judeţene, vineri, 27 mai 2022. La eveniment va fi prezent şi preşedintele partidului, Ludovic Orban.

Sunt programate o ședință de validare a Biroului Politic Județean al filialei și o întâlnire cu Comitetul de Coordonare, cu membri și simpatizanți.

Până la alegerile interne, organizația va fi condusă de senatorul Adrian Oros, fost ministrul al Agriculturii iar din comitetul de conducere vor face parte 15 membrii.

Din Comitetul de Conducere va face parte și Dorel Secară, fost consilier județean din partea PNL. Noua organizație politică din județul Cluj mai are susținători și în rândul primarilor și consilierilor locali, însă aceștia nu pot adera la Forța Dreptei din cauză că-și vor pierde mandatul.

Forța Dreptei a fost înscrisă oficial în registrul partidelor politice în data de 16 martie 2022. Formațiunea își propune ca până în data de 1 iunie să aibă filiale în toate județele și în toate sectoarele municipiului București.

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut