Forța Dreptei desemnează echipa care angajează discuțiile pentru constituirea alianței de centru-dreapta

Biroul Politic Național al Forța Dreptei salută disponibilitatea exprimată de partide politice democratice din Opoziție de a constitui o alianță de centru-dreapta în perspectiva anului electoral 2024.
În acord cu strategia politică adoptată în Conferința Națională a Forța Dreptei, consecvent ideii de a pune bazele unei alternative solide de centru-dreapta menită a se contrapune cu succes blocului retrograd PSD-PNL, Biroul Politic Național al partidului a decis desemnarea unei echipe mandatate să poarte discuții aprofundate cu toți posibilii parteneri pentru constituirea alianței de centru-dreapta.
Din cadrul echipei Forța Dreptei fac parte vicepreședinții partidului, Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Adrian Oros, Antonel Tănase, și secretarul general, George Ionescu.
Fostul ministru USR al Fondurilor Europene Cristian Ghinea a confirmat recent că se pregăteşte alternativa USR, PMP şi Forţa Dreptei la actuala guvernare, el precizând că se întâmplă discuţii, inclusiv la nivel judeţean şi arătând că orice fel de alianţă nu se face peste noapte. Ghinea a mai spus că au fost căutaţi de penelişti în teritoriu, exasperaţi. Ghinea a mai arătat că împreună cu PMP şi Forţa Desprei sunt undeva la 16% -17%, peste PNL.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut