Focuri de armă, urmărire ca în filme și un rănit la Turda

Un tânăr a fost rănit într-o intervenție cu focuri de armă desfășurată de polițiști la Turda după ce șoferul autoturismului în care se afla nu a oprit la semnalul oamenilor legii.

Acțiunea a avut loc în noaptea de miercuri spre joi iar în acest caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„În jurul orei 02.10, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Turda, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe strada Victoriei din municipiu, existând indicii că acesta ar fi fost condus de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.

Două echipaje de poliție au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, însă autovehiculul nu a dat curs semnalelor de oprire.

Astfel, după aproximativ 3-4 kilometri, un polițist din cadrul echipajului, după somațiile legale, a efectuat un foc de armă în plan vertical, precum și două focuri spre pneurile autovehiculului, acesta oprind în zona de intersecție a străzilor Nicolae Vlăduțiu cu Mărului.

În autovehicul au fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 28 de ani, din Turda, care nu poseda permis de conducere, precum și alți 4 pasageri. Unul dintre aceștia, un tânăr de 19 ani, din Turda, pasager în locul din dreapta-spate al autovehicului a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În cauză au fost demarate cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor incidente faptei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, au fost demarate verificări în ceea ce privește modalitatea de intervenție la eveniment”, a anunțat IPJ Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut