Florin Prunea dorit la U Cluj, în funcția de manager general!

Conducerea, antrenorul, dar și jucătorii Universității Cluj acuză, din nou, greșeli grave de arbitraj comise de arbitrii partidelor din SuperLigă, care i-au privat pe ”alb-negrii” de puncte importante în acest sezon. Ultima ”ispravă” îi aparține lui Istvan Kovacs, considerat cel mai bun arbitru al momentului în România, care n-a sancționat cu fault o fază premergătoare celei din care Chindia Târgoviște a reușit golul egalizator cu câteva secunde înaintea finalului meciului de vineri seara de la Ploiești. Arătați cu degetul au fost și cei din cabina VAR, Iulian Călin și Andrei Chivulete, care nu i-au atras atenția ”centralului” că Romario Pires a fost faultat la faza incriminată.

Pentru a avea o voce puternică care să semnaleze greșelile de arbitraj comise în defavoarea echipei, oficialii lui U Cluj l-au ofertat pe fostul internațional Florin Prunea, un om cu experiență bogată în fotbalul românesc, pentru a prelua funcția de manager general al clubului.

Prunea a avut deja o primă ieșire în spațiul public după arbitrajul scandalos de la Ploiești, în care nu i-a menajat deloc pe arbitri din camera VAR. Fostul portar al ”naționalei” a mai spus și că delegările lui Florin Chivulete și Iulian Călin la meciurile Universității i se par dubioase, în contextul în care aceștia au legături cu formații cu care ”Șepcile roșii” se luptă pentru evitarea retrogradării. Într-un interviu acordat Prosport, Prunea a recunoscut că a fost ofertat de cei de la U Cluj pentru o funcție importantă în club, și a spus că va oferi un răspuns acestora în perioada imediat următoare.

”Păi noi suntem tâmpiți? E prea pe față, e premeditat!”

” Am vorbit după meci și cu Radu Constantea și cu Neluțu Sabău, dar am vorbit doar în mare despre situația echipei și ce putem face să scoatem echipa de acolo. Asta dacă vom ajunge să lucrăm împreună.

S-au făcut transferuri importante, dar este important și ca echipa să joace toate jocurile acasă. Trebuie făcut orice ca echipa să joace la Cluj și din câte am înțeles de la Radu Constantea se va rezolva. Trebuie făcut gazonul nu pentru Euro 2021 ci pentru „U” Cluj.

Am rămas să mai discutăm zilele următoare.

E am avut ofertă și în 2019 și am stat o noapte întreagă la Cluj cu cei doi (Constantea și Sabău, n.red), cu 2 zile înainte de meciul de baraj cu Hermannstadt. Bătusem palma, dar nu știu ce s-a întâmplat.

 

Eu nu înțeleg ce trebuie să mai facă Chivulete să fie oprit de la delegări. Un arbitru care are tatăl angajat la Metropola TV, angajatul domnului Pandele, iar U Cluj luptă cu FC Voluntari. Apoi ce cauți tu, Iulian Călin, de lângă Mioveni, Pitești, când U Cluj luptă cu FC Argeș? Păi noi suntem tâmpiți? Toată lumea trebuie să tacă din gură? Sunt interese și depășește cadrul legal ce se întâmplă. E prea pe față, e premeditat, meci de meci se întâmplă la U Cluj. Istvan Kovacs nu a văzut pentru că era mascat. Dacă vedea, fluiera fault și se termina meciul. Aici e viciere de rezultat. Cu punctele acestea U Cluj urca 3 locuri în clasament.

Astfel de greșeli trebuie sancționate, dar nu asta este treaba unui președinte sau manager general. Dar când se întâmplă nu poți arunca mizeria sub preș. Sunt delegări dubioase și trebuie să se termine! Nu se mai poate. Chivulete face tâmpenii etapă de etapă. Încasează cei mai mulți bani dintre toți arbitri pentru că ba arbitrează, ba este arbitru VAR. Nu este o problemă, dar să și presteze pe măsură. Dar el face meciurile praf și e delegat în continuare. Aici se trece în altă extremă.

Domnul Kyros Vassaras să spună clubului U Cluj ce se întâmplă sau să primească pe cineva de la U Cluj să explice. Aici nu sunt greșeli omenești. Vedem noi cu o reluare și ei au 10 monitoare în camera VAR. Altfel toată lumea este părtașă și nu este un campionat corect, este un campionat viciat”, a spus Florin Prunea.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut