Firmele pot prezenta pe Google ce oferă refugiaților din Ucraina

Companiile românești pot indica pe Google, în profilul oficial de pe Search sau Maps, ce ajutor oferă refugiaţilor din Ucraina.


„Cei care au nevoie de ajutor pot de asemenea căuta informaţii pe Google Maps despre centre pentru refugiaţi şi migraţie din ţările vecine Ucrainei – România, Polonia, Slovacia, Ungaria şi Cehia. Folosind surse cu autoritate în domeniu, inclusiv autorităţi locale, Google a adăugat peste 100 de centre pentru refugiaţi pe Google Maps în aceste ţări, dintre care peste 15 în România. (…) Google a pregătit noi moduri în care firmele pot anunţa că oferă servicii pentru refugiaţi. Astfel, hotelurile din ţările vecine Ucrainei pot să indice în profilul lor de companie dacă oferă reduceri la cazare sau gratuitate pentru refugiaţi. De asemenea, orice companie poate acum indica în profilul ei de pe Search sau Maps ce ajutor oferă refugiaţilor din Ucraina, precum: servicii sau produse gratuite, distribuie donaţii, angajează refugiaţi, oferă asistenţă juridică sau transport gratuit. O altă opţiune pentru companii este de a adăuga note prin care oferă mai multe informaţii despre modul în care ajută refugiaţii”, spune concernul american.
Recomandările sunt disponibile în Polonia, România, Republica Moldova, Slovacia, Ungaria şi Cehia. Mai multe informaţii despre cum poate fi creat un astfel de anunţ în Profilul Companiei pot fi găsite pe pagina de ajutor din Google.
„Google încurajează deţinătorii de afaceri să actualizeze totdeauna informaţiile disponibile consumatorilor, incluzând orarul, datele de contact şi să ia în calcul utilizarea Google Translate pentru a face anunţuri în ucraineană dedicate refugiaţilor, ţinând cont că, cel mai probabil, aceştia nu ştiu limba locală. Mai mult, pot utiliza Google Translate pentru a traduce o conversaţie în timp real. Toate aceste informaţii vor fi strânse în următoarele săptămâni, astfel încât oamenii să găsească mai uşor locurile care oferă servicii refugiaţilor pe Search şi Maps”, precizează compania.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut