Finanțare și sprijin pentru zece antreprenoare din sectorul agroalimentar

Programul Empowering Women in Agrifood (EWA), dezvoltat de EIT Food și organizat de Impact Hub București oferă pentru zece antreprenoare din România care au idei sau afaceri aflate la început de drum în sectorul agroalimentar training-uri gratuite, acces la mentori și experți în business pentru a-și accelera sustenabil ideile, precum și posibilitatea de a câștiga 10.000 de euro pentru finanțarea afacerii lor.

Antreprenoarele care au un start-up în domeniul agroalimentar, cu o vechime mai mică de doi ani și care nu au obținut până acum finanțări mai mari de 30.000 euro pot aplica pentru un loc în program până pe 13 iunie, într-un proces de aplicare simplu și rapid care presupune completarea unui formular disponibil la adresa https://www.f6s.com/romania/apply

Ulterior, în funcție de criteriile de eligibilitate, organizatorii selectează cele 10 antreprenoare care vor beneficia de cinci luni de training și mentorat. Acestea vor participa, de asemenea, și la evenimentele principale care vor avea loc din iulie până în decembrie 2021: Matchmaking, Masterclass de business și evenimentul de Pitching & Networking. Detalii despre program și modalitatea de înscriere sunt disponibile pe site-ul Impact Hub București (https://www.impacthub.ro/ewa-empowering-women-in-agrifood/)

„Empowering Women in Agrifood a fost un program pilot de succes, din perspectiva mea de project manager al ediției 2020. M-am bucurat să văd 10 antreprenoare pline de curaj și cu dorința de a duce afacerile lor la un alt nivel. Ca dovadă a implicării lor, peste jumătate dintre ele au realizat parteneriate noi în cadrul programului și absolut toate au declarat că relația și colaborarea cu mentorii programului au ajutat la creșterea afacerilor sau ideilor lor. Încurajez orice femeie care are o idee în domeniul agroalimentar să se înscrie în programul EWA 2021”, declară Irina Simulescu, Project Manager EWA 2020.

La ediția Empowering Women in Agrifood 2020 au participat 50 de femei antreprenor din cinci țări europene (Cehia, Portugalia, România, Spania și Turcia). Ediția pilot s-a desfășurat pe parcursul a cinci luni de mentorat personalizat și sesiuni de networking, iar la finalul programului cele 10 participante finaliste au susținut pitch-urile în fața juriului și au expus progresul înregistrat, precum și intențiile de dezvoltare a business-ului și nevoile identificate. Două dintre acestea au fost desemnate câștigătoare: Ibolya Oprea, fondatoarea Reset și câștigătoare a sumei de 5.000 de euro și Cosmina Dinu, fondatoarea Fermei de păsări pășunate și câștigătoare a sumei de 10.000 de euro.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut