Festivalul Naţional de Improvizaţie poate fi văzut pe internet

Festivalul Naţional de Improvizaţie – !MPRO 8, care urma să se desfăşoare în perioada 22-25 octombrie în aer liber, la Casa Universitarilor din Bucureşti, va fi mutat pe internet.

Cele 15 spectacole de improvizaţie, selectate din genuri diferite, svor fi transmise pe Eventbook. Programul complet de spectacole, pe reprize ce vor fi transmise online, conține „Teen Impro Show” (liceeni) şi „Zei Urbani” (Urban Impro), „Oleg!” (All In) şi „Triton”, „Fresh Impro Academy” şi „Rap Battle”, „Doi la sol” şi „Fearless”, „Shuffle” şi „80 în 40” (iELE), „The secret life of housewives” şi „Un show legendar” (Backstage Boys), „The creative process” şi „A journey in freeform”, „Just Play” – un spectacol free form realizat de invitaţii străini – Anananas & Pampamplemousse şi concertul Les Elephants Bizarres.
Cei care doresc pot solicita link-ul transmisiilor online. Comenzile online sunt limitate la un singur bilet achiziţionat de pe o adresă de email, întrucât pentru vizualizarea streamului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziţia biletului. Biletele sunt valabile pentru câte o repriză de 90 de minute care include două spectacole. Preţul unui bilet este de 20 de lei.
Festivalul Naţional de Improvizaţie a fost înfiinţat în 2013 de Monica Anastase şi este un proiect realizat de Asociaţia Tam-Tam.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut