Femeile liberale din Gherla ajută refugiații

Din marea acțiune de sprijinire a refugiaților ucraineni nu pot lipsi nici formațiunile politice. În municipiul Gherla partidele se alătură edililor, cultelor religioase și școlilor în ajutorarea oamenilor necăjiți din țara vecină, sosiți masiv în țara noastră.

Femeile liberale s-au mobilizat în sprijinul refugiaților ucraineni ajunși în municipiul Gherla prin donarea de produse alimentare și de igienă personală. Reprezentantele liberalilor au reușit să adune apă minerală și alte produse alimentare neperisabile, care au și fost duse la locurile de cazare ale refugiaților sosiți în municipiul Gherla. Printre locații s-a aflat și Casa Seniori „Eden” de pe strada Hășdății, unde oaspeții beneficiază de condiții foarte bune de cazare și masă, fiind vorba de o clădire nouă, inaugurată toamna trecută. La predarea cadourilor a fost prezent și președintele Organizației Municipale PNL Gherla, Vlad Bărbos, care s-a întreținut îndelung cu refugiații, interesându-se de problemele lor sociale. Ei au spus  că sunt mulțumiți de receptivitatea și ospitalitatea gherlenilor și că-și exprimă recunoștința față de amabilitatea gazdelor.

Majoritatea refugiaților ajunși în Gherla sunt mame cu copii mici. La ultimii s-au gândit și femeile liberale, care le-au adus îmbrăcăminte și încălțăminte, un gest frumos din partea lor.

Femeile de la PNL Gherla continuă acțiunile caritabile, dar și celelalte formațiuni politice au astfel de inițiative umanitare.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut