Femeie reținută de polițiști pentru șantaj

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut o femeie, în vârstă de 48 de ani, care ar fi șantajat un bărbat de cetățenie străină cu prezentarea unor materiale foto compromițătoare pentru acesta și soția sa. Femeia a fost surprinsă în flagrant delict de polițiști, în timp ce primea 20.000 de euro, reprezentând o parte din cei 150.000 de euro pretinși.

„La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj-Napoca, cu sprijinul polițiștilor Direcției Operațiuni Speciale și al specialiștilor criminaliști, au realizat o prindere în flagrant delict, în localitatea Florești, fiind astfel depistată femeia în timp ce primea presupusa sumă de 20.000 de euro” – informează IPJ Cluj.

Conform sursei citate, din cercetări a reieșit că, anterior anului 2017, femeia ar fi primit de la bărbat diverse imagini. În perioada octombrie-noiembrie, prin intermediul unui e-mail, aceasta ar fi transmis amenințări despre transmiterea respectivelor imagini cunoscuților bărbatului și membrilor de familie de pe teritoriul mai multor state.

În cadrul activităților derulate în cauză, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul femeii, fiind ridicate două laptop-uri, o unitate centrală, trei telefoane mobile, șapte cartele telefonice, dar și înscrisuri de interes pentru cauză.

În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj. Ulterior, în cazul acesteia, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut