Expoziție de fotografie la Gherla

La sfârșitul săptămânii trecute, în sala mare a Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Gherla a avut loc vernisajul unei noi expoziții de artă fotografică, care poate fi vizitată până la finele acestei luni.

Expoziția prezintă 20 de lucrări ale artiștilor Ioan Moldovan, Claudiu Capră (președintele Foto Clubului gherlean), Sebastian Morar, Ioan Corpodean și Dorin Pop.

Fotografia și arta asociată ei este o chestiune de fizică, de lumină, de culori, contest, compoziție și suflet. Mult suflet! O fotografie o poți privi cu mai mulți ochi, dar important este să o privești cu ochii sufletului. Ea întotdeauna șoptește un mesaj, dar vocea nu îi este mereu înțeleasă. De fapt fotografia nu se vede, se simte” , spunea, la deschiderea evenimentului, gazda acestei manifestări de suflet, Monica Pătac, managerul Centrului Turistic.

Cnform noilor reglementări de igienă, la vernisaj au participat 10 persoane. A fost prezent și Ovidiu Drăgan, noul primarul ales, care a felicitat autorii fotografiilor, sugerând realizarea unui album foto cu imagini din municipiul Gherla, și exprimându-și și sprijinul primăriei pentru finalizarea acestui album.

Expoziția poate fi vizitată până la sfârșitul lunii octombrie, de luni până vineri, între orele 9-15.

Sz. Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut