Expoziție de fotografie la Centrul de Interes

Expoziția Metablocks, cu lucrări de fotografie alb negru, developate manual, colate, ale artistului Vlad Dinu, va fi deschisă vineri, 23 octombrie, de la ora 16, la Camera Project Space din cadrul Centrului de Interes (str. Fabricii de chibrituri nr. 9).

Expoziția, care face parte din proiectul Camera Open Call în cadrul căruia tineri artiști români, care studiază la universități de artă din România au aplicat cu un proiect, va fi deschiusă pînă în 27 noiembrie, și poate fi vizitată între orele 16 – 19.

Metablocks transpune geometria regulată, bine definită a construcților socialiste într-un haos de forme și linii, creând o structură neregulată, străină de forma inițială. Apariția unor linii frânte sau curbe dezvălui complexitatea estetică care se află în spatele „blocului comunist”. Construcțiile noi, care nu mai seamănă cu cele originale, au acum forme abstractizate, aidoma unor bucăți de pietre sfărâmate.

Vlad Dinu este un artist vizual, video artist și fotograf român care trăiește la București. El are un master în arte vizuale la UNArte – Universitatea Națională de Arte din București în cadrul departamentul Fotografie și Imagine Dinamică, iar studiile de licență le-a urmat la departamentul Fotografie – Video, Procesarea Computerizată a Imaginii din cadrul aceleiași universități.

Recomandat pentru dvs.

1 comentariu

Comentariile sunt blocate.

Sari la conținut