Explicațiile ISJ Cluj în cazul candidaților la funcțiile de director și director adjunct de școli

Inspectoratul Școlar Județean Cluj a transmis că pe lista cu programarea pentru proba scrisă la concursul pentru funcțiile vacanțe de director și director ajunctla școlile din județul Cluj apar 22 de candidați deoarece unul a fost validat în alt județ, însă a solicitat să susțină proba scrisă în județul Cluj.

„Precizăm faptul că, în județul Cluj, pentru ocuparea celor 20 de funcții vacante de director și director adjunct (14 funcții vacante de director, 6 funcții vacante de director adjunct) s-au înscris și au fost validate 21 de cadre didactice.

Clarificăm faptul că, potrivit prevederilor metodologiei de concurs, un candidat înscris și validat în alt județ, a solicitat Comisiei județene de concurs să susțină proba scrisă în județul Cluj, acesta fiind cel de-al 22 –lea candidat”, a transmis ISJ Cluj.

Făclia a semnalat că în cazul acestei sesiuni de concurs pentru directori de școli și directori adjuncți, în urma etapei de verificare a dosarelor de înscriere au fost admiși 21 de candidați, nefiind niciun respins.

Cu toate acestea, la repartizarea candidaților pentru a susține proba scrisă din 8 septembrie apar 22 de candidați.

În urma verificărilor pe care le-am făcut am constatat că județul din care provine cel de al 22-lea candidat este Mureș. Candidatul s-a înscris la pentru ocuparea unui post de director la o școală din Mureș și a primit codul 62176a87. Examenul scris a ținut să-l susțină în județul Cluj iar în urma evaluării a obținut nota 7,40.

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut