Evoluţii bune pentru fotbalistele de la Atletic Olimpia Gherla

Echipa feminină de fotbal Atletic Olimpia Gherla a avut un program încărcat în această perioadă, jucătoarele antrenate de Iulia Mera după ce disputat două meciuri oficiale în cadrul seriei a doua din liga a II-a, ambele în deplasare, și un meci acasă, fără a suferi vreo înfrângere.

In doar câteva zile, fetele din Gherla au cîştigat mai întâi cu un scor astronomic (6-0) în faţa formaţiei clujene AS Olimpia Star, partidă disputată pe terenul Voinţa din comuna Sîncraiu, o modernă bază sportivă care include şi un bazin de înot a coperit. După doar trei zile reprezentantele fotbalului gherlean s-au deplasat în comuna Tileagd, din vecinătatea municipiului Oradea, unde au remizat (scor 1-1) cu gruparea Athletic CS United Bihor. Apoi, echipa gherleană s-a întîlnit, pe stadionul Olimpia din parcul minucipiului Gherla, cu o mai veche cunoştinţă, ACS Academia de Fotbal şi Tenis Măgura din Cisnădie, cu care a terminat tot la egalitate (scor 1-1).

În clasamentul seriei a doua conduce autoritar echipa secundă a Universității Cluj-Napoca, cu 12 puncte, formaţia gherleană ocupînd locul patru, cu 9 puncte.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut