Evenimente rutiere

O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit, joi, în jurul orei 15.10 ca urmare a răsturnării unei autoutilitare în zona terasei Căpușu Mare. Salvatorii sosiți la locul evenimentului au găsit autoutilitara înmatriculată B-212-NMO răsturnată în afara părții carosabile, la capătul unui pod. Șoferul, un tânăr de 23 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD fără a fi transportat la spital. Pompierii au sprijinit acordarea primului-ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor privind scurgerile de hidrocarburi și necesitatea de deconectare a bateriilor vehiculului avariat.

Tot joi, pompierii clujeni au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism, situat într-o proprietate unde erau depozitate mai multe vehicule în apropiere de strada Vidului din localitatea Florești.

Pompierii sosiți la locul evenimentului s-au confruntat cu un acces îngreunat spre proprietatea respectivă, iar autoturismul era cuprins în totalitate de flăcări. În apropierea se aflau parcate mai multe autoturisme precum și un adăpost pentru câini.

Flăcările au fost stinse imediat după ce s-a reușit realizarea dispozitivului de stingere prin proprietatea alăturată, fiind evitată propagarea focului la vecinătăți.

Nu au fost persoane rănite în urma acestui incendiu, iar incendiul a pornit de la o defecțiune mecanică, respectiv scurgeri de combustibil în compartimentul motor.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut