Eveniment de tehnologie dedicat mediului de afaceri

Microsoft România organizează, în 17 mai, evenimentul de tehnologie Microsoft Envision Romania, dedicat mediului de afaceri.

Aflat la cea de-a noua ediție, evenimentul se va desfășura online, și va reuni voci din mediul de business, reprezentanți ai sectorului public, precum și câteva dintre cele mai dinamice startup-uri românești. Invitații, printre care se numărăr și Daniel David, rectorul Universității Babeș-Bolyai, vor discuta despre contribuția pe care accelerarea proceselor de digitalizare o poate avea pentru succesul unei companii, precum și la dezvoltarea economiei, despre rolul tot mai important al securității cibernetice, dar și despre cum poate inovația să ajute startup-urile românești.

Evenimentul va fi în format online, în limba română, va avea disponibile subtitrări în limba engleză și română, iar participarea este gratuită. Agenda completă a manifestării și detalii despre înregistrarea la eveniment sunt disponibile la adresa https://www.microsoft.com/ro-ro/MicrosoftEnvisionRomania/

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut