EuroCup | Mihai Silvășan: Ne-am prezentat jenant în repriza a doua”

U-BT Cluj a pierdut, miercuri seara, partida cu Prometey Slobojanske, din Ucraina, meci din etapa a opta a grupei A din 7 Days EuroCup. Campioana României a făcut o primă jumătate de meci foarte bună, iar după 20 de minute conducea cu 57-51, însă Prometey a dominat ultimele două sferturi şi s-a impus clar, la 23 de puncte.

Mihai Silvășan, antrenorul celor de la U-BT Cluj, s-a declarat extrem de nemulțumit de prestația jucătorilor săi, îndeosebi în ultima parte a întâlnirii.

”Din păcate, ne-am prezentat jenant în repriza a doua din punct de vedere al intensității. Nici în prima repriză nu am avut intensitatea necesară în apărare, dar am înscris foarte multe puncte. Ei au crescut intensitatea în repriza a doua și noi am cedat. Acesta este cuvântul, am cedat, pierzând la 29 de puncte repriza a doua, ceea ce este extrem de jenant pentru o echipă care se respectă. Cu siguranță trebuie să arătăm mai multă dăruire, mai mult caracter până la finalul meciului. Mergem mai departe și vom fi pregătiți pentru partidele care urmează”, a declarat Silvășan, la finalul partidei.

Următorul meci al echipei din Cluj în EuroCup va avea loc pe 21 decembrie, în BT Arena, împotriva echipei Ratiopharm Ulm.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut