Eugen Neagoe, U Cluj: ”Cu siguranţă vor pleca opt-nouă jucători în iarnă”

Eugen Neagoe, antrenorul celor de la U Cluj, a răbufnit după înfrângerea suferită de echipa sa în partida cu Sepsi Sf. Gheorghe. Tehnicianul a anunțat schimbări majore în lotul ”șepcilor roșii” în pauza de iarnă. Universitatea a ajuns la cinci etape consecutive fără victorie, două egaluri şi trei eşecuri, și ocupă în acest moment locul 14 în clasamentul Superligii, antepenultimul.

„Îmi pare rău că nu am adus victoria, am încercat, dar nu am reușit. Aș vrea să le mulțumesc și suporterilor de la Sepsi, care ne-au aplaudat la final. Înseamnă că nu au uitat lucrurile bune pe care eu le-am făcut aici.

Ne-am dorit să câștigăm, am făcut un efort foarte mare, dar este foarte greu să câștigi împotriva unei echipa ca și Sepsi. În cele peste 90 de minute au avut un corner și din ăla au marcat. Am încercat să facem pressing foarte avansat, nu am avut cum să ne apropiem de poartă, apoi ei au marcat pe contraatac. Tudorie a făcut o preluare de atacant și a dat gol.

Este foarte greu să câștigi puncte când o echipă are un singur corner și marchează, tu ai trei cornere și nu reușești nimic. Atunci diferenţa e clară. Sunt supărat, sigur. Şi de primul gol, dar şi al doilea nepermis de uşor. Mi-am dorit, jucătorii şi-au dorit, dar, din păcate, suferim foarte tare.

Cu siguranţă vor pleca opt-nouă jucători în iarnă, îi voi anunţa, asta e situaţia, ăsta e fotbalul, nu avem ce să facem. Locul din clasament nu ne permite să mergem mai departe aşa cum suntem în formula asta, vor fi multe schimbări”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul Universității Cluj, la finalul partide de la Sfântu Gheorghe.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut