Eugen Neagoe: ”Îmi doresc să ștergem, dacă e posibil, impresia proastă pe care am lăsat-o la ultimul joc”

U Cluj și Rapid se vor confrunta joi, la Cluj, într-o partidă decisivă pentru calificarea în optimile Cupei României.

”Suntem în fața unui joc important atât pentru noi, cât și pentru adversarii noștri de miercuri seara. Noi de dorim să mergem mai departe, cu siguranță același lucru și-l doresc cei de la Rapid. Este o competiție importanță, o vom respecta până la final, tratăm cu mare responsabilitate acest joc, și îmi doresc să ștergem, dacă e posibil, impresia pe care am lăsat-o la ultimul joc, una foarte proastă (înfrângerea 0-2 în fața Petrolului Ploiești, n.red). A fost un joc foarte, foarte slab al nostru, probabil cel mai slab de când sunt eu la Cluj, dar și asta face parte din fotbal. Chiar nu mă așteptam să jucăm atât de modest. Dar, asta este situația, le-am spus și băieților, că este istorie și victoria noastră superbă contra FCSB-ului, cum au fost și alte jocuri în care au jucat foarte bine. Trebuie să fim conștienți că mai sunt cele trei meciuri de jucat, atât cel cu Rapid, cât și cel cu UTA de duminică, iar apoi ultima partidă, de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi.

Mă aștept la o reacție foarte bună din partea echipei. Nu ne va fi ușor, întâlnim un adversar valoros care este încă de la înceutul campionatului între primele trei echipe, dar, în acest moment, chiar nu mă interesează ce vor face sau ce probleme au adversarii noștri. Pe mine mă interesează foarte tare reacția pe care trebuie să o avem miercuri. Jucăm în fața propriilor suporteri, ei au fost întotdeauna alături de noi, ne-au ajutat și ne-au împins, practic, de la spate, și aș vrea ca toți cei ce vor veni la stadion să plece bucuroși acasă.

Cât despre cei patru jucători care au stat până târziu în noapte în bar, este adevărat, nu pot să ascund lucrul ăsta, s-au luat măsuri împotriva lor, au fost penalizați destul de usturător pentru ei. Concret, este vorba de 1.000 de euro de fiecare jucător, banii li se vor opri din salariu, iar Romario Pires nu mai este căpitanul echipei. De altfe, acesta nu este în lot pentru meciul cu Rapid doar datorită faptului că a avut o problemă medicală, este accidentat, și este posibil ca până duminică la meciul cu UTA să fie totul în regulă, și să apară în lot”, a declarat Eugen Neagoe, la conferința de presă desfășurată marți, la Cluj Arena.

Meciul dintre U Cluj și Rapid București se va juca pe Cluj Arena, cu începere de la ora 20.00.

Înaintea ultimelor partide din grupa C,  U Cluj – Rapid, Farul – CFR Cluj (ora 20.00) și Alexandria – Dumbrăvița (ora 14.00), clasamentul arată astfel:

  1. CFR Cluj 4 pcte
  2. U Cluj 4 pcte
  3. Farul C-ța 4 pcte
  4. Rapid Buc. 3 pcte
  5. CSM Alexandria 1 pct
  6. Dumbrăvița 0 pcte

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut