Eugen Neagoe, după înfrângerea ”șepcilor roșii” în fața Petrolului: ”Am fost penibili!”

Antrenorul Universității Cluj, Eugen Neagoe, și-a criticat dur jucătorii după prestația slabă a jucătorilor săi în meciul pierdut, vineri, la Ploiești, cu Petrolul, scor 0-2.

„Chiar am fost penibili, nu mă așteptam să jucăm așa! Să nu poți face 5 pase, să dai mereu mingea adversarului…. nici începător dacă ești, nici dacă vii de la cârciumă, dacă vii direct din club, nu ai voie să faci asemenea prostii.

Bine că s-a întâmplat acum, vine vacanța și vrem să punem la punct anumite lucruri. Cu siguranță vor fi măsuri luate! Veți vedea! E foarte greu să te prezinți așa și să ai pretenții.

Cred că băieții au luat-o de bună cu ghinionul. Nu! Până la urmă, norocul ți-l faci cu mâna ta. Nu ai cum să joci așa bine în ultima etapă de acasă, să avem atâtea ocazii, iar azi să dăm cu stângul în dreptul.

Au fost momente penibile. Îmi era rușine de ce văd. Săracii oameni din tribune, ce chin o fi fost pentru ei! M-am dus la finalul și mi-am prezentat scuzele în fața suporterilor!”, a spus Eugen Neagoe, la finalul partidei.

U Cluj a coborât pe locul 14 în Superligă, și va juca etapa viitoare, pe teren propriu, împotriva celor de la UTA Arad.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut