Ethnologia Galactica 2020

Tradiționala expoziție de construcții LEGO(R) a Asociației Brickenburg Ethnologia Galactica, organizată în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, își așteaptă vizitatorii, la sediul muzeului, de pe str. Memorandumului nr. 21.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului impresionante construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de membri ai Asociației Brickenburg. Ca de obicei, tematica expoziției este diversă, purtând vizitatorii prin diferite lumi imaginare realizate din celebrele cărămizi.

Asociația Brickenburg, cu sediul în Cluj-Napoca, este una din cele mai importante organizații de fani ai sistemului LEGO(R), fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creațiile de înaltă clasă realizate de membrii săi, prezentate în țară și în străinătate, precum și prin evenimentele pe care le pune în practică.

Expoziția este deschisă de luni, 5 octombrie, până sâmbătă, 10 octombrie, între orele 10-18, la sediul central al Muzeului Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului nr. 21. Vizitarea expoziției se face în condițiile speciale stabilite pentru perioada stării de alertă.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut