Erik Lincar explică eșecul Universității la Pitești: ”Au profitat de cartonașul roșu”

U Cluj a pierdut, scor 1-3, partida cu FC Argeș din etapa a treia a Superligii, după ce a condus cu 1-0 și a avut șansa să majoreze scorul după o lovitură de la 11 m, dar și după o sumedenie de mari ocazii de gol ratate de-a lungul primei reprize. Gazdele au egalat imediat după cartonașul roșu încasat de Florin Ilie, și au mai marcat de două ori imediat după pauză.

Erik Lincar, antrenorul celor de la Universitatea Cluj, s-a declarat dezamăgit după eșecul echipei sale la Pitești: „Concluzii multe nu pot să fie. Râsul cu plânsul, plânsul cu râsul, ca să zicem așa. După ocazii mari de a marca în prima repriză, luăm roșu. Pot să-i felicit pe jucătorii mei pentru prima repriză. Trebuia să ducem jocul să treacă timpul. Istoria meciului s-a terminat la scorul de 3-1. La final înțeleg că ești euforic, dar, hai, să ne vedem fiecare de echipa noastră. Au profitat de cartonașul roșu, dar, hai, să fim mai modești. Nu am înțeles de ce îl certa pe un jucător al meu. Hai, să ne vedem de treaba noastră. Mi-aș fi dorit să marcăm, dar dacă nu știi să profiți, fotbalul te pedepsește.”

Pentru U Cluj urmează partida cu Petrolul Ploiești, din etapa a patra a Superligii, care se va desfășura vineri, 5 august, la Mediaș.

Sandu Mureșan

Foto: U Cluj

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut