Emil Boc – farul Elenei Udrea

„În această campanie, aşa cum am declarat din primul moment, voi face tot ce îmi stă în putinţă, cu cît pot, să sprijin candidatura doamnei Elena Udrea, pentru că apreciez că este omul potrivit la locul potrivit, e un om care are expertiză în ceea ce înseamnă administraţia naţională şi centrală, e un om care a dovedit în practică, prin rezultate, că ce a spus a făcut, este un om care se ţine de cuvînt”, a afirmat primarul Emil Boc, vineri, la deschiderea oficială a Zilelor municipiului Turda, unde a fost prezent alături de liderul PMP, Elena Udrea, candidatul formaţiunii la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Totodată, Boc şi-a exprimat convingerea că blonda de la Goldenblitz va fi următorul preşedinte al României, afirmînd elena udrea la turdacă Udrea „e un om care poate să-l bată pe Ponta” şi că, de anul viitor, PSD va trece în Opoziţie. „Această campanie are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Ponta, pentru ca PSD să rămînă în opoziţie la nivel de instituţie prezidenţială şi în opoziţie după ianuarie 2015, după cîştigarea de către doamna Udrea a alegerilor prezidenţiale. De aceea, eu, cît pot şi cu ce ştiu, voi fi alături de doamna ministru; mi-a fost membru în cabinet, deci merg pe mîna ei pentru că ştiu ceea ce poate şi ceea ce face’, a spus fostul premier al României.

La rîndul său, Elena Udrea a subliniat că, deşi sînt în partide diferite, faptul că Emil Boc (PDL) o susţine în campania electorală are o importanţă deosebită. „Este unul dintre cele mai importante momente, cel în care domnul prim-ministru Emil Boc şi-a exprimat sprijinul pentru candidatura mea. M-am bucurat, pentru că am făcut echipă în guvern, am făcut echipă politică, am fost împreună de-a lungul ultimilor şapte ani, în momentele importante prin care am trecut fie cu guvernarea, fie în PDL şi cred că acest parteneriat este unul solid şi este bazat pe argumentele unei colaborări care a avut rezultate foarte bune pentru comunităţi, atunci cînd această colaborare a fost la guvern şi a avut rezultate electorale foarte bune, atunci cînd ea a însemnat o echipă care a mers împreună în bătălii electorale”, a arătat Udrea.

Totodată, aceasta şi-a exprimat optimismul în privinţa rezultatului alegerilor. „Mergem împreună în această competiţie, care înseamnă cîştigarea Preşedinţiei României, şi va fi o victorie nu a Elenei Udrea, nu a lui Emil Boc, va fi o victorie a românilor, pentru că este nevoie ca la Cotroceni să vină un om care să fie în stare să facă ceva pentru România’, a afirmat Elena Udrea, adăugînd că nu vede vreo problemă în faptul că Emil Boc o susţine, deşi este în alt partid: „Pentru moment sîntem în partide diferite, aşa s-au întîmplat lucrurile, însă şi eu, şi domnul prim-ministru Emil Boc am rămas în acelaşi proiect, care înseamnă modernizarea României, democratizarea instituţiilor, democratizarea reală a societăţii, opoziţie la riscul de a omorî democraţia de către actualul guvern, dezvoltarea ţării. Este un proiect în care de la început am fost împreună şi am rămas împreună şi acum. Este un sprijin care înseamnă acţiuni concrete, nu doar declaraţii, şi contează foarte mult că domnul Emil Boc este alături de mine în această confruntare electorală, cea mai mare de acum în următorii 10 ani în România”.

A.S.

Articole din aceeasi categorie