Elevii dejeni, mereu în frunte

În ciuda problemelor cauzate de greva cadrelor didactice, elevii Liceului Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din municipiul Dej continuă să obțină noi succese la concursurile organizate la nivel național.

Un nou rezultat notabil al tinerilor din orașul de la confluența Someșurilor este legat de echipa formată din elevii Pop Paul Alexandru, Maluțan Gabriel Emeric și Sfechiș Bogdan din clasa a XII-a A, care a obținut: Premiul I, Premiul Special – oferit de Tenaris Silcotub Zalău, la Sesiunea de Comunicări științifice SIMTECH, organizată zilele trecute de Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului, Cluj-Napoca. Elevii au fost coordonați de profesor Nițu Georgeta Cristina. La Sesiunea de referate și comunicări științifice ale elevilor la disciplina Istorie, Ștefan Buburuz, din clasa a XI-a A, profil real, a obținut premiul III, iar eleva Andreea Molnar din clasa a XI-a D, profil sportiv, s-a ales cu mențiune, cei doi fiind pregătiți de prof. Alexandrina Almășan.

Tot zilele trecute, echipa de volei băieți a școlii a câștigat titlul de campioană la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, în timp ce micii atleți antrenați de prof. Manuel Costea s-au întors acasă de la campionatele naționale pentru copii cu noi medalii. Sunt succese remarcabile al acestei unități de învățământ din Dej, unde învățătura cu sportul se îmbină în mod armonios.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut