Discount pentru clienții Electrica Furnizare care aleg un produs

Electrica Furnizare a anunţat acordarea unui discount clienţilor care aleg, până la 31 august, un produs din piaţa concurenţială, în contextul încheierii perioadei de aplicare a reducerii comerciale.

Valoarea discountului acordat pentru perioada 1 iulie – 31 august este echivalentă cu diferenţa dintre preţul din oferta pentru serviciu universal şi preţul celei mai mici oferte Electrica Furnizare din piaţa liberă – „Stabil 30”, valabile la 1 iulie. Pentru a beneficia de discount, un client trebuie să îşi exprime opţiunea, oricând în intervalul menţionat, pentru o ofertă din portofoliul Electrica Furnizare.
Pentru contractarea prin poştă, este suficientă transmiterea, de clienţi, a unui singur formular de selecţie ofertă în care şi-au exprimat opţiunea pentru un produs. Dacă un client completează şi transmite mai multe formulare de selecţie ofertă, va fi luat în considerare primul dintre acestea.
Informații dspre serviciile Electrica Furnizare sunt disponibile pe pagina https://www.electricafurnizare.ro/liberalizarea-pietei-de-energie-electrica/

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut