Edi Iordănescu nu pleacă de la naționala de fotbal a României

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, joi, că a avut o discuţie cu selecţionerul Edward Iordănescu în urma căreia a decis ca acesta să continue la conducerea echipei naţionale a României.

„Traversăm unul dintre cele mai dificile momente din ultimii 10 ani, la nivelul primei reprezentative. Nu putem accepta mediocritatea în teren, niciodată nu se va întâmpla acest lucru. Ne-am aşteptat şi ne-am dorit rezultate mult mai rapide în urma performanţelor jucătorilor de U21 din 2019 şi din 2021 sau să continuăm succesul calificării la EURO 2016. Din păcate, aceste meciuri au arătat nivelul nostru de astăzi şi că suntem departe de ţinta stabilită. Am avut o discuţie cu Edward Iordănescu şi am decis să continuăm colaborarea”, a spus Burleanu.

Suporterii primei reprezentative a României au cerut demisia selecţionerului Edward Iordănescu şi preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, la finalul partidei pierdute cu Muntenegru, scor 0-3, în Liga Naţiunilor. La conferinţa de presă de după meci, selecţionerul Edward Iordănescu afirmase că va face o analiză împreună cu oficialii din conducerea FRF şi în funcţie de concluzii îşi poate asuma şi demisia din funcţie.

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de selecţionata Muntenegrului cu scorul de 3-0 (1-0), marţi seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Capitală, într-un meci din Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor la fotbal.

România, care ocupă utimul loc în grupă, are în mandatul lui Edward Iordănescu o victorie (1-0 cu Finlanda), un egal (2-2 cu Israelul, amical) şi patru înfrângeri (0-1 cu Grecia, în meci amical; 0-2 cu Muntenegru, 0-1 cu Bosnia, 0-3 cu Muntenegru).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut