Dynamic Selling Group a cumpărat cu 7 milioane de euro PVC Teraplast

Dynamic Selling Group a anunţat că, în urma avizului favorabil transmis de către Consiliul Concurenţei, a perfectat achiziţia diviziei de profile PVC Teraplast, care făcea parte din Grupul TeraPlast, controlat de omul de afaceri clujean Dorel Goia.

Astfel, grupul de firme Dynamic, care reuneşte unitățile PVC – Ramplast şi Teraplast, atinge o capacitate de producţie, extrudare şi prelucare PVC de peste 20.000 tone anual, devenind unul dintre cei mai mari şi importanţi lideri zonali europeni.
„În mod cert, în acest moment, Dynamic Selling Group reuneşte cea mai puternică echipă de specialişti în domeniul producţiei şi distribuţiei profilelor PVC din România. Parteneriatul cu Teraplast – cărora le mulţumim pentru colaborare şi încredere – alături de Ramplast, producător aflat deja în portofoliul nostru, profilează nu doar cea mai mare facilitate de producţie din ţară, dar şi un leadership pe piaţa autohtonă şi zonală. Valoarea totală a achiziţiei, incluzând costurile contractuale, operaţionale şi logistice se ridică la 7 milioane de euro (…), a declarat Cristian Stoleru, co-owner Dynamic Selling Group.
Fabrica de profile PVC Teraplast va fi relocată pe platforma din Râmnicu Vâlcea, pe care activează deja Dynamic. Grupul anunţă că se va concentra pe expansiunea comercială prin consolidarea pieţelor externe pe care activează deja, dar şi prin abordarea unor zone noi.

Grupul de firme Dynamic, fondat în 2004, a înregistrat în 2020 o cifră de afaceri consolidată de peste 50 milioane de euro, având aproximativ 500 de angajaţi. Infrastructura de distribuţie a companiei include atât filiale în marile oraşe ale ţării, dar şi reţele comerciale în Serbia, Ungaria şi Republica Moldova.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut