După doi ani de întrerupere, se reia Festivalul Silvoiței

În zilele de 17 și 18 Septembrie, în comuna Vultureni se va desfășura, între orele 10-18, a patra ediție a Festivalului Silvoiței.

Și în acest an la festival va fi oferită silvoiță proaspătă, preparată la ceaun, la fața locului, gulaș, balmoș, plăcinte, zacuscă pe foc de lemne, ciocolată de casă, sucuri naturale, limonadă și sirop. Organizatorii mai prpun ridicări în aer cu balonul cu aer cald, concursuri și jocuri pentru copii (alergat pe baloți, concurs de cărat cu roaba sau de sărit cu sacul, diverse jocuri sportive precum fotbal, volei sau badminton), ateliere creative de pictură și de modelaj în lut cu ceramista Cristina Pop din Vultureni, plimbări cu tractorașul, căruța sau călare, drumeții ghidate pe dealurile din împrejurimi. Toate activitățile pentru copii și adulți sunt gratuite pe baza biletului de intrare, excepție face ridicarea cu balonul cu aer cald, pentru care se achită o taxă suplimentară în cadrul evenimentului. Cei care doresc să devină voluntari în cadrul Festivalului și au peste 14 ani pot contacta organizatorii la adresa https://www.facebook.com/VultureniDeCluj.

Festivalul este organizat de Asociația La Vultureni împreună cu Romanian Business Leaders, Primăria Comunei Vultureni și Colina Nouă.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut