Drumuri mai bune în comuna Vad

Reales recent, primarul comunei Vad, domnul David Prunean este pus pe fapte mari în această vară. Printre priorităţile sale se află reparaţiile de drumuri, investiţie de mult planificată, dar care în acest an va prinde contur dacă administraţia locală va dispune şi de resursele financiare necesare realizării proiectelor.

Reabilitarea drumurilor comunale face parte dintr-un proiect mai vechi a Primăriei, dar în prezent prioritară este modernizarea drumului judeţean de la Viile Dejului pînă la limita judeţului Sălaj, o porţiune de carosabil de 15 kilometri lungime, ce necesită noi fonduri băneşti. Sîntem convinşi că acţiunea edilitară a celor ce conduc comuna de pe Valea Someşului va fi sprijinită de noua conducere a Consiliului Judeţean Cluj, aflat mereu în ajutorul administraţiilor locale din zona Dejului.

Tot în comuna Vad, în ultima perioadă s-au făcut paşi importanţi şi în domeniul construirii de noi poduri peste văile Vadului şi Someşului, urmînd ca în lunile următoare să se mai facă astfel de lucrări edilitar-gospodăreşti.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie