Drumul Județean Gilău-Mărișel a fost închis circulației din cauza unui pod avariat

Drumul Județean Gilău-Mărișel 107P a fost închis circulației după ce structura de rezistență a unui pod de pe acest traseu s-a degradat considerabil.

Măsura a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj reunit, sâmbătă, în ședință extraordinară, urmare a adresei nr. 29080/15.07.2022 a Consiliului Județean Cluj, înregistrată la Instituția Prefectului Județul Cluj.
„Această solicitare se referă la necesitatea convocării CJSU Cluj în vederea închiderii de urgență a circulației auto și pietonale pe podul de la km 4+310, Drumul Județean 107P, până la luarea unei hotărâri de către un expert atestat, ca urmare a constatării unor degradări de amploare la structura de rezistență a podului, în urma lucrărilor de modernizare și reabilitare care se desfășoară pe DJ 107P,  județul Cluj”, a transmis Prefectura Cluj. În acest context, au fost identificate ca posibile rute ocolitoare următoarele variante. Până în 7,5 tone: Gilău – Someșul Rece – Gura Rașca – Măguri Răcătău – Mărișel
2. Căpușu – Agârbiciu – Dângău – Râșca – Beliș – Mărișel și peste 7,5 tone: DN1 – DN1R – Huedin – Beliș – Mărișel .

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut