Drulă: Lucrăm să construim în jurul USR polul de dreapta cu Forţa Dreptei şi PMP; nu grăbim lucrurile

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat joi, că sunt discuţii cu Forţa Dreptei şi PMP pentru a fi construit „în jurul USR” polul de dreapta ca alternativă pentru alegerile din 2024, însă acestea se desfăşoară fără grabă pentru că „e bine ca lucrurile să fie aşezate”.

El a fost întrebat de jurnalişti care este stadiul discuţiilor cu Forţa Dreptei şi PMP privind o posibilă alianţă politică, liderul USR a răspuns că acestea sunt ‘în curs’ şi că lucrurile nu trebuie grăbite.

„Lucrăm să construim în jurul USR un pol de dreapta pentru o alternativă pentru alegerile din 2024. Nu grăbim lucrurile, au ritmul lor, e bine ca lucrurile să fie aşezate. Acesta este stadiul în momentul de faţă”, a afirmat liderul USR.

El s-a arătat convins că „se va ridica un val în 2024 împotriva acestui tip de guvernare PSD-PNL, un val în sprijinul unei alternative oneste construite în jurul USR”.

„Pentru 2024, construim acea alternativă în care românii să îşi pună speranţa, pentru că alegerea va fi simplă. De o parte, este PSD, cu o anexă PNL (…), într-un colţ este o opţiune extremistă, iar opţiunea reală, modernizatoare, de oameni cu capul pe umăr, oameni oneşti, este la USR”, a subliniat Cătălin Drulă.

Potrivit acestuia, USR propune pentru 2024 un model de guvernare în interesul comunităţii.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut