DREPTUL DE A ALEGE

Ultimele sondaje efectuate la nivel național confirmă faptul că Biserica se află, în continuare, pe primul loc în topul încrederii cetățenilor în ciuda faptului că, începând cu anii 2000, sub pretextul neutralității, politicienii români aflați la putere au urmărit să diminueze constant influența Bisericii(atât a Bisericii Ortodoxe, majoritară, cât și a celorlalte culte) asupra electoratului, prin ridiculizarea reprezentanților Bisericii, prin instigarea la ură împotriva Bisericii, a clerului și a poporului credincios și, mai nou, prin interzicerea de către Guvernul României a Sărbătorilor de Paște, a pelerinajelor de la Sfânta Cuvioasă Parascheva și de la Sfântul Cuvios Dimitrie Basarabov și mai mult ca sigur a Sarbătorilor de Crăciun.

Articolele din ziare, emisiunile radio și TV precum și campaniile concertate din mediul on-line au atins cote foarte înalte de ură la adresa practicanților creștini, fapte care ar fi trebuit sancționate, însă puterile statului(legislativă, executivă și judecătorescă), invocând „libertatea de opinie”, au considerat că nu se impun sancțiuni. Acest fapt a favorizat dezvoltarea accelerată a ideologiilor atee.

Cetățenii români creștini reprezintă o majoritate covârșitoare în rândul populației. Cu toate acestea, partidele politice aflate la putere nu au protejat interesele și nu au promovat drepturile și libertățile religioase. Ba dimpotrivă, pentru unele partide, mai ales pentru USRPLUS, partidul neomarxist adept al ideologiilor atee, creștinii sunt considerați „vinovații de serviciu” pentru tot ce se întâmplă negativ în țară, mizându-se pe faptul că oricum ei trebuie să ierte orice și totul, căci sunt creștini.

Cetățenii creștini au înțeles însă că a-i ierta pe decidenții politici care le limitează abuziv libertatea religioasă nu mai este o soluție! Pentru că s-a iertat deja de șaptezeci de ori câte șapte! Este nevoie ca cineva să reprezinte interesele creștinilor. În calitate de creștin practicant mă angajez să protejez și să promovez cultura și educația creștină în Parlamentul României, prin orice mijloace. Iar cetățenii creștini au, de asemenea, obligația de a-și apăra religia, tradițiile și valorile creștine prin orice mijloace dacă guvernanții vor mai interzice sărbătorile ori tradițiile noastre creștine și dacă prin alegeri libere nu se poate.

De aceea e important ca pe 6 decembrie să alegem OMUL, nu partidul!

Dreptul de a alege între bine şi rău şi de a acţiona în nume propriul se numeşte libertatea de a alege. Dumnezeu ne-a dat libertatea de a alege între bine şi rău. Depinde doar de noi ce viitor alegem!

Ne confruntăm cu multe probleme și lipsuri în viața de zi cu zi. Ȋnsǎ problemele noastre nu se vor rezolva de la sine dacă evităm să facem alegeri şi dacǎ vom sta acasǎ pe 6 decembrie.

Sǎ ne rugăm să ne dea Dumnezeu gândul cel bun, sǎ ne alegem conducǎtori cu dragoste de neam şi de ţarǎ, care sǎ reaprindă SPERANȚA ȋn inimile noastre și să aducă SCHIMBAREA de care avem cu toții nevoie!

Aşa sǎ ne-ajute Dumnezeu!

Pe 6 decembrie ALEGE ALTFEL! Alege OMUL, nu partidul!

SORIN-VALERIU NAŞ

Candidat independent pentru Camera Deputaţilor

în Circumscripția Electorală nr. 13 – județul Cluj

Publicat de: Casa de editură NAPOCA SRL, la comanda: Naș Sorin-Valeriu candidat independent pentru Camera Deputaților în Circumscripția Electorală nr. 13 Cluj, CUI mandatar financiar: 14200062, Tiraj: 1500 exemplare

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut