AUR: Drept la replică

Referitor la articolul „Descreierații din AUR”, autor: Viorel Dădulescu

 

În ziarul Făclia din 27 aprilie 2021 a apărut articolul: „Descreierații din AUR”, autor Viorel Dădulescu. Încă din titlu semnalăm un limbaj suburban, deoarece titlul total nejustificat al articolului reprezintă o jignire la adresa zecilor de mii de membri ai Alianței și sutelor de mii de votanți AUR. Precizăm că domnul Cezar Victor Năstase de la care a pornit întreaga argumentație a unui articol – de altfel injurios și nedocumentat – nu este membru AUR. Domnul Năstase, prin urmare, nu poate vorbi în numele Alianței.

Eroarea în  care se află domnul Dădulescu este însă, în parte, justificată de campania politică pe care domnul deputat PNL Alexandru Moraru o duce, cu orice preț, împotriva AUR. În context, se încadrează și acest „fake news”. Eroarea domnului Dădulescu este justificată și de dezinformarea pe care domnul deputat USR Iulian Bulai a lansat-o în spațiul public și de minciuna pe care domnul președinte USR Dan Barna a lansat-o, afirmând că Năstase este „membru marcant” AUR.

Ceea ce îi reproșăm autorului sus numitului articol este modul absolut execrabil de adresare pe care l-a folosit referitor la Alianța pentru Unirea Românilor și refuzul de a face o minimă documentare, care l-ar fi scutit de situația absolut penibilă în care se află în calitate de redactor al ziarului Făclia

Precizăm că suntem un partid de orientare creștin-conservatoare și avem un program politic definit în mod clar de patru valori: familia, națiunea, credința, libertatea. Știm că suntem supuși, ca partid, unor încercări de defăimare publică, datorate, în mare măsură, atitudinilor curajoase pe care AUR le are în Parlament. În privința politicii interne, AUR susține proiectul de țară „Hrană, apă, energie” elaborat de către domnul Călin Georgescu.

Ne dorim un parteneriat corect cu ziarul Făclia – reper al presei clujene – pentru buna informare a cetățenilor.

 

Simona-Teodora Roșca-Neacșu

Președinte Organizația locală AUR Cluj-Napoca

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut