Douăzeci de liberali clujeni vor să devină parlamentari

Douăzeci de liberali clujeni şi-au depus candidatura pentru alegerile parlamentare. Este vorba de actuali parlamentari, primari, foști primari, oameni de afaceri, directori de agenții guvernamentale, consilieri locali și județeni.

PNL Cluj nu a făcut publică lista cu candidații, însă potrivit unor surse printre cei care doresc să prindă un mandat de parlamentar se numără Marius Nicoară, fostul viceprimar și primar interimar Radu Moisin, primarul din Huedin, Mircea Moroșan, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, deputatul Cristina Burciu, deputatul Sorin Moldovan, medicul Florin Stamatian, directorul Autorității pentru Digitalizarea României, Sabin Sărmaș și directorul Direcției de Dezvoltare Locală din Primăria Cluj-Napoca, Ovidu Câmpean

Liderul PNL Cluj, Daniel Buda spune că lista și ordinea candidaților pentru Parlament va fi discutată vineri în cadrul Colegiului Director Județean, urmând să fie validată, cel mai probabil sâmbătă de Biroul Executiv al PNL.

Sunt 20 de candidaturi depuse la sediul PNL Cluj. Toți cei care și-au depus cadidatura s-au validat în domeniile în care au activat și sunt convins că oricare dintre ei va putea reprezenta Clujul în Parlamentul României, a precizat europarlamentarul Daniel Buda, liderul PNL Cluj.

În prezzent, PNL Cluj e reprezentat în Parlament de Marius Nicoară(Senat) și de Cristina Burciu, Sorin Moldovan și Florin Stamatian(Camera Deputaților)

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut