Dosar penal pentru agresiune sexuală asupra a trei elevi

IPJ Cluj a deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală în cazul a trei elevi și, totodată, a sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului.

„La data de 7 iulie a.c., urmare informațiilor apărute în cadrul unui material de presă care prezenta un incident desfășurat în timpul unei excursii la care ar fi participat elevi ai unei unități școlare din municipiul Cluj-Napoca, polițiștii Biroului Siguranță școlară au demarat cu operativitate verificări din oficiu în vederea clarificării situației expuse. Cercetările preliminare au condus la stabilirea faptul că în perioada 27 – 29 mai a.c., în timpul excursiei desfășurate în localitatea Șaru Dornei din județul Suceava, doi elevi ar fi fost abordați de către un altul, cu intenția de a desfășura activități de natură sexuală”, se arată într-o informare trimisă de IPJ Cluj.

În cauză sunt continuate cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. De asemeni, polițiștii Biroului Siguranță școlară au făcut demersuri pentru informarea reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului cu privire la situația de fapt.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut