Dorinel Munteanu, candidatul PMP Cluj la Senat

Partidul Mișcarea Populară Cluj deschide lista candidaților pentru Senatul României cu Dorinel Munteanu, un titan al fotbalului românesc.

Dorinel Munteanu s-a reîntors în Cluj pentru a candida la Senatul României din partea Partidului Mișcarea Populară și a reprezenta sportul românesc în Parlament. repreentanții PMP Cluj spun că dezvoltarea României a fost concentrată de prea mulți ani pe construirea autostrăzilor și mărirea salariilor, iar sectoarele medicale, învătământ și sport au fost grav neglijate. 

 „M-am hotărât să joc un altfel de meci la Cluj, de unde am oportunitatea să aduc la masa Parlamentului sportul românesc și să ofer măsuri concrete pentru dezvoltarea lui.” Dorinel Munteanu a rămas legat de Cluj, aici câștigând prima performanță ca antrenor al echipei CFR Cluj. Ambele echipe emblematice pentru clujeni au fost în grija lui Dorinel Munteanu.„Sunt foarte mândru că am antrenat cel mai mare brand al Ardealului, echipa U Cluj”, a declarat Dorinel Munteanu care și-a propus din funcția de senator să ofere o casă brand-ului U Cluj, propriul său stadion și să îl sprijine în revenirea la nivelul fotbalului de calitate, european.

„Odată cu aprobarea bugetului pe 2021, viitorul senator, Dorinel Munteanu va pregăti o serie de amendamente pentru dezvoltarea infrastructurii sportive precum îmbunătățirea condițiilor de antrenament atât pentru fotbal cât și pentru sportul de masă. Dorinel Munteanu va candida ca fruntaș pe lista Partidului Mișcarea Populară Cluj la alegerile parlamentare din decembrie 2020. Președintele PMP Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu consideră candidatura celebrului fotbalist de bun augur deoarece sportivii vor avea un reprezentant în Parlament, cu experiență recunoscută atât pe teren cât și ca bun lider.

 Dorinel Munteanu va avea posibilitatea să facă performanță și din scaunul de parlamentar, iar clasa politică va fi reîmprospătată de oameni specializați pe domenii care au reușit să aducă României glorie internațională.

Recomandat pentru dvs.

1 comentariu

Comentariile sunt blocate.

Sari la conținut